SportBSO de Kameleon

In een voormalig basisschool heeft de Kameleon alle ruimte: verschillende lokalen, een gymzaal, een enorm speelplein en een podium voor Theater.

Informatie en contact:

  • Kinderen van groep 1 tot en met 4
  • Maandag t/m vrijdag tot 18:30 uur
  • Voorschoolse opvang mogelijk op locatie SportBSO Renkum

06 53 350 506
kameleon@despeelboerderij.nl

Goudsbloemstraat 2 in Renkum

Landelijk Register Kinderopvang: 237729052
Inspectierapport GGD

SportBSO de Kameleon is gevestigd in de voormalige dr. A. Schweitzerschool. Op deze locatie zitten kinderen van groep 1 tot en met groep 4. Vanaf groep vijf gaan de kinderen naar SportBSO Renkum in MFC Doelum.
Het accent ligt niet alleen bij sport, maar ook bij creatieve activiteiten en het samen spelen. Ook mogen ze rustig een boekje lezen of een puzzel maken.

Bewegen wordt steeds belangrijker voor onze kinderen, daarom bieden wij alle kinderen aan om te sporten. Dit doen wij door samen in beweging te zijn en verschillende sport-en spelactiviteiten in de aanwezige gymzaal of lekker buiten op het speelplein.

Dagindeling en groepen
De kinderen worden bij school opgehaald door onze pedagogisch medewerkers. Dit gebeurt lopend of met onze bus in samenwerking met SportBSO Renkum in MFC Doelum.
Om rust te bieden tijdens het eet- en drinkmoment werken we met basisgroepen. Na dit moment zijn ze vrij om te kiezen wat ze willen doen.

Het Kiezen daagt uit

Naast het sporten in de gymzaal of het buiten terrein, hebben de kinderen de mogelijkheid om te knutselen of om te spelen met de diverse speelmaterialen in onze ruimte. De pedagogisch medewerkers proberen het beste uit de kinderen te halen. Door de kinderen hun eigen keuze te laten maken stimuleren wij hen om zelf initiatieven te nemen.

Ons team staat voor u klaar