Kinderdagverblijf Piccolo

Kinderdagopvang in Doorwerth met een baby- en peutergroep die helemaal is ingericht voor uw kind, met een uitdagend buitenterrein.
Onze groepen
Babygroep 0 – 2 jaar
Peutergroep 2 – 4 jaar
Openingstijden 07:30 – 18:30 uur
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Ons adres
Johanniterweg 4
6865 WH Doorwerth
0653 402927
piccolo@despeelboerderij.nl
Landelijk Register Kinderopvang: 358870926
GGD Inspectierapporten

Kinderdagverblijf Piccolo in Doorwerth is een gezellige plek voor uw kind om te ontdekken en te spelen. De groepen bieden voldoende ruimte om zowel lekker te kunnen spelen of juist even lekker tot rust te komen.

Naar buiten
De buitenspeelruimte is zo ingericht dat spelen en ontdekken samen gaan. Verschillende ontdekplekjes, balanceerspelletjes, loopfietsen, auto’s en de zandbak dagen uw kind uit om de wereld te ontdekken.
Een wandeling naar het bos, de speeltuin of het centrum is vaak een leuk uitje.

Elke leeftijd een eigen aanpak
Het dagritme op de babygroep sluit zoveel mogelijk aan met uw ritme thuis. Er is voor uw baby van alles te ontdekken, maar er is ook een bedje voor uw kind in de slaapkamer. Er is zelfs de mogelijkheid om (indien gewenst) uw kind in onze buitenbedden te laten slapen in de buitenlucht.

De kinderen die al wat ouder zijn beleven samen met handpop Puk avonturen die dicht bij de belevingswereld van kinderen liggen. Puk wordt ziek of gaat op reis! De kinderen ontwikkelen zich zo al spelenderwijs. We werken ook samen met de bibliotheek voor leuke boekjes en themakisten.

Binnen spelen De binnenspeelruimte is zo ingericht dat er volop bewegingsmogelijkheden zijn, die erop gericht zijn om lekker binnen te kunnen spelen en bewegen.

Ons team
Kinderdagverblijf Piccolo heeft een vast team die erg betrokken is met u en uw kind(eren). Een warme, veilige en vertrouwde band geeft uw kind(eren) energie om te ontwikkelen.

Ons team staat voor u klaar
Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325