Kinderdagverblijf De Toverput

Een prachtige locatie met een mooi buitenterrein, Waar uw baby of peuter veilig de wereld kan gaan ontdekken.
Onze groep
Kindergroep 0 – 4 jaar
Openingstijden 07:30 – 18:30 uur
Maandag
Dinsdag
Donderdag
Woensdag en vrijdag opvang op KDV de Speelboerderij
OP AANVRAAG Opvang vanaf 7:00 uur mogelijk
Ons adres
Akkersdreef 19
6871 LN Renkum
0634 144275
toverput@despeelboerderij.nl
Landelijk Register Kinderopvang: 219859553
GGD Inspectierapporten

Kleinschalige opvang met veel speelruimte
In een nostalgisch wit boerderijtje, in het hart van de woonwijk Fluitersmaat, bieden wij dagopvang aan voor kinderen van 0 tot 4 jaar.

De kinderen hebben in en om de boerderij een veilige en ruime plek om lekker te spelen. Het nabijgelegen bos en de speeltuin vormen een leuke gelegenheid voor een wandeling of uitje.

De voorwaarden voor een goede ontwikkeling
Structuur en veiligheid zijn voor uw kind belangrijke basisbehoeften om zich te kunnen ontwikkelen. Een derde ingrediënt is uitdaging. Door spelmateriaal en activiteiten aan te bieden dat past bij uw kind, wordt uw kind uitgedaagd op de verschillende ontwikkelingsgebieden. Om extra aan te kunnen sluiten bij de behoefte van ieder kind werken we op de groep met het programma van Uk en Puk. Middels thema’s worden activiteiten aangeboden die alle ontwikkelingsgebieden ondersteunen.

Kleine vertrouwde groep biedt optimale kansen
De groep kinderen en het team is klein en dat biedt veel kinderen de veiligheid en vertrouwdheid die nodig zijn om te spelen. We kijken naar de mogelijkheden om uw kind uit te dagen om zich optimaal te ontwikkelen.

Ons team
Wij staan voor u en uw kind klaar om de opvang zo prettig mogelijk te maken. Wij vinden het belangrijk om elk kind te zien met zijn of haar eigen karakter en kwaliteiten. Daarbij is het team graag bereid te delen met foto’s en in een overdracht hoe uw kind de opvang beleeft.

Ons team staat voor u klaar
Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325