Kinderdagverblijf de Speelboerderij

Kinderopvang in Heelsum in een babygroep en peutergroep op een unieke locatie met eigen kinderboerderij!
Onze groepen
Babygroep 0 – 2 jaar
Peutergroep 2 – 4 jaar
Openingstijden 07:30 – 18:30 uur
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Ons adres
De Broekhorst 3
6866 NN Heelsum
0317 428673
0613 670402
kinderdagverblijf@despeelboerderij.nl
Landelijk Register Kinderopvang: 821686288
GGD Inspectierapporten

Kinderdagverblijf De Speelboerderij in Heelsum is de eerste locatie die werd geopend in 2002. De prachtige locatie, midden in de natuur, maakt het mogelijk dat uw kind groot wordt in een gezonde, gezellige en veilige omgeving. De kleine groepen en deskundige, ervaren medewerkers zorgen voor een prettige sfeer met veel aandacht voor uw kind.

De voorwaarden voor een goede ontwikkeling
Kinderen kunnen zich ontwikkelen wanneer zij in een veilige en vertrouwde omgeving opgroeien. Bij de Speelboerderij werken we met een vast team van enthousiaste medewerkers. Kinderen voelen zich dan ook snel thuis bij ons.

Zij bieden de kinderen naast een vast dagritme en verzorging ook uitdagende, leuke en ontspannen activiteiten. We bieden creatieve activiteiten maar ook klim en klauterspelletjes aan om de motoriek te stimuleren.  We zingen en lezen veel waardoor we spraak en taal stimuleren en gaan spelenderwijs om met cijfers.

Natuur dichtbij
Onze locatie bevindt zich onderaan de Noordberg. Dichtbij de uiterwaarden van de Rijn. Van deze mooie omgeving maken wij volop gebruik. We wandelen bijna dagelijks door het bos en onderzoeken onderweg alles wat we tegen komen. De natuur is elke dag anders en daar genieten wij enorm van.

Ook heeft onze landelijke locatie een uitdagende buitenruimte. We maken hier gebruik van veel natuurlijk materiaal en laten de kinderen kennismaken met allerlei kruiden, planten en onze eigen fruitbomen. Er valt dus van alles te ontdekken op en rond de Speelboerderij.

Ons team
Ons team is een gezellige mix van medewerkers met elk haar eigen kwaliteiten. We maken vooral van elke dag een leuke en leerzame dag waarin de kinderen zich vrij voelen om eigen initiatieven te nemen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Ons team staat voor u klaar

Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325