Kinderdagverblijf Bimbam

Knusse opvang in een historisch kerkje in Doorwerth.
  • Kinderen van 0 tot en met 4 jaar in een groep
  • Maandag t/m vrijdag: 7:30 tot 18:30 uur

06 55 81 88 99
bimbam@despeelboerderij.nl

W.A. Scholtenlaan 25 (ingang Fazantenlaan)

Landelijk Register Kinderopvang: 181837948
Inspectierapport GGD 13-04-2021

Inspectierapport GGD 25-04-2022

Sfeervolle kinderdagopvang in een oud kerkje
Kinderdagverblijf Bimbam is gevestigd in een oud kerkje en heeft daardoor een unieke uitstraling en sfeer. De ruimtes zijn sfeervol en huiselijk ingericht. Voor de jongste kinderen is een apart gedeelte van de groepsruimte ingericht waar zij ongestoord vrij kunnen bewegen. Met speciaal spelmateriaal dat ze stimuleert om te ontdekken.

Ontdekken en ontwikkelen
In de veilige omgeving van het kinderdagverblijf kunnen de kinderen onbezorgd de wereld met elkaar ontdekken.

De kinderen krijgen alle gelegenheid om te spelen en nieuwe dingen te leren. Daarom is er veel speelgoed voor verschillende leeftijden. De ruimte is ingedeeld in verschillende speelhoekjes waar de verschillende ontwikkelingsgebieden van de kinderen gestimuleerd worden. In spel leren kinderen het meeste.
De belangrijkste voorwaarde om tot spelen en ontwikkelen te komen is (emotionele) veiligheid . Daarom werken wij met een vertrouwd en vast team.

We spelen elke dag buiten met de kinderen. We trekken graag met de kinderen het nabijgelegen bos in op avontuur. Elk seizoen zijn er nieuwe dingen te ontdekken.

We stimuleren de eigenheid van kinderen. Elk kind mag zichzelf zijn.

Ons team
Team Bimbam is een professioneel en ervaren team. U zult merken dat zij hierdoor oog hebben voor uw kind en graag meedenken hoe zij uw kind de beste kinderopvangtijd kunnen bieden. Daarbij zijn zij creatief en maken ze graag plezier met de kinderen.

Wij heten u graag welkom op KDV Bimbam!

Ons team staat voor u klaar

Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325