BSO Piccolo

Ruime en aantrekkelijk ingerichte lokalen, een gymlokaal en een groot plein. De ligging in de bosrijke omgeving en de uitdagende thema’s maakt het de ideale plek voor uw kind om de wereld te ontdekken!
  • Kinderen van groep 5 tot en met 8
  • Maandag, dinsdag, donderdag tot 18:30 uur
    (woensdag en vrijdag opvang op locatie Buitenhof
  • Voorschoolse opvang mogelijk op BSO Buitenhof

Topgroep 06 307 201 69
topgroep@despeelboerderij.nl

Johanitterweg 4 in Doorwerth

Landelijk Register Kinderopvang: 868676949
Inspectierapport GGD

Inspectierapport GGD 05-07-2021

BSO Piccolo, ook wel bekend als de Topgroep, is voor kinderen van groep 5 t/m 8 een plek om lekker te bewegen, te ontdekken en elkaar te ontmoeten.

De groepsruimtes zijn speciaal ingericht voor de oudere kinderen. De kinderen mogen zelfstandige keuzes maken welke activiteiten ze willen doen en of ze binnen of buiten willen spelen. Bijvoorbeeld; figuurzagen, werken in de moestuin of creatief bezig zijn aan de knutseltafel. Thema’s als Expeditie Robinson, Wie is de Mol?, Topchef en een ‘goede doelen project’ dagen hen uit het beste in hen boven te halen.

Op woensdag en vrijdag worden alle kinderen (groep één t/m acht) opgevangen bij BSO de Buitenhof. Zo zijn er ook die dagen meer kinderen om leuke activiteiten te doen en samen te spelen.

Ons team

Wij zijn steeds op zoek naar de juiste voorwaarden om het kind zelf te laten kiezen en hen uit te dagen nieuwe vaardigheden en inzichten te ontdekken.

Daarnaast is ons team uw aanspreekpunt. Wij zullen graag u met foto’s en verhalen op de hoogte houden van de ervaringen van uw kind op onze BSO.

Ons team staat voor u klaar
Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325