BSO Piccolo

Ruime en aantrekkelijk ingerichte lokalen, een gymlokaal en een groot plein. De ligging in de bosrijke omgeving en de uitdagende thema’s maakt het de ideale plek voor uw kind om de wereld te ontdekken!
  • Kinderen van groep 1 tot en met 4 (kasteel)
  • Kinderen van groep 5 tot en met 8 (Topgroep)
  • Maandag t/m vrijdag tot 18:30 uur
    (woensdag, donderdag en vrijdag voegen de kinderen t/m groep 4 samen op locatie Buitenhof)
  • Voorschoolse opvang mogelijk op BSO Buitenhof

Informatie en contact:

Topgroep 06 307 201 69
topgroep@despeelboerderij.nl

Kasteel 06 111 687 29
hetkasteel@despeelboerderij.nl

Johanitterweg 4 in Doorwerth

Landelijk Register Kinderopvang: 868676949
Inspectierapport GGD

Inspectierapport GGD 05-07-2021

BSO Piccolo is voor kinderen van 4-13 jaar een plek om lekker te bewegen, te ontdekken en elkaar te ontmoeten.

De jonge kinderen (tot groep 4) hebben bij de groep ‘Het Kasteel’ alle ruimte en krijgen alle aandacht. Leuke thema’s en gezellig ingerichte hoeken bieden voldoende speelvertier. Op het grote plein buiten kan worden gespeeld in de zandbak, op de schommel of op de fietsjes.

De kinderen vanaf groep 5 gaan naar de Topgroep. Daar zijn twee groepsruimtes speciaal ingericht voor de oudere kinderen. De kinderen mogen zelfstandige keuzes maken welke activiteiten ze willen doen en of ze binnen of buiten willen spelen. Bijvoorbeeld; figuurzagen, werken in de moestuin of creatief bezig zijn aan de knutseltafel. Thema’s als Expeditie Robinson, Wie is de Mol?, Topchef en een ‘goede doelen project’ dagen hen uit het beste in hen boven te halen.

Ons team
Wij zijn steeds op zoek naar de juiste voorwaarden om het kind zelf te laten kiezen en hen uit te dagen nieuwe vaardigheden en inzichten te ontdekken.

Daarnaast is ons team uw aanspreekpunt. Wij zullen graag u met foto’s en verhalen op de hoogte houden van de ervaringen van uw kind op onze BSO.

Ons team staat voor u klaar