BSO Piccolo

Ruime en aantrekkelijk ingerichte lokalen, een gymlokaal en een groot plein. De ligging in de bosrijke omgeving en de uitdagende thema’s maakt het de ideale plek voor uw kind om de wereld te ontdekken!
Onze groep
Schoolgroep 5 – 8
Openingstijden 14:00 – 18:30 uur
Maandag
Dinsdag
Donderdag
Woensdag en Vrijdag opvang op BSO Buitenhof
Vso mogelijk op BSO Buitenhof
Ons adres
Johanniterweg 4
6865 WH Doorwerth
0630 720169
topgroep@despeelboerderij.nl
Landelijk Register Kinderopvang: 868676949
GGD Inspectierapporten

BSO Piccolo, ook wel bekend als de Topgroep, is voor kinderen van groep 5 t/m 8 een plek om lekker te bewegen, te ontdekken en elkaar te ontmoeten.

De groepsruimtes zijn speciaal ingericht voor de oudere kinderen. De kinderen mogen zelfstandige keuzes maken welke activiteiten ze willen doen en of ze binnen of buiten willen spelen. Bijvoorbeeld; figuurzagen, werken in de moestuin of creatief bezig zijn aan de knutseltafel. Thema’s als Expeditie Robinson, Wie is de Mol?, Topchef en een ‘goede doelen project’ dagen hen uit het beste in hen boven te halen.

Op woensdag en vrijdag worden alle kinderen (groep één t/m acht) opgevangen bij BSO de Buitenhof. Zo zijn er ook die dagen meer kinderen om leuke activiteiten te doen en samen te spelen.

Ons team

Wij zijn steeds op zoek naar de juiste voorwaarden om het kind zelf te laten kiezen en hen uit te dagen nieuwe vaardigheden en inzichten te ontdekken.

Daarnaast is ons team uw aanspreekpunt. Wij zullen graag u met foto’s en verhalen op de hoogte houden van de ervaringen van uw kind op onze BSO.

Ons team staat voor u klaar
Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325