BSO Halderweg

De BSO van de Prinsenakker! Leuke activiteiten en alle mogelijkheden voor uw kind om na schooltijd te relaxen en te spelen!
  • Kinderen van groep 1 tot en met 8
  • Twee groepen: Bloementuin (1 t/m 4) de Grote Koning (groep 5 t/m 8 en Eureka)
  • Maandag, dinsdag, donderdag tot 18:30

06 236 887 20
bsohalderweg@despeelboerderij.nl

Halderweg 43 in Bennekom

Landelijk Register Kinderopvang: 896577727

Inspectierapport GGD 10-09-2021

Inspectierapport GGD 19-04-2022

BSO Halderweg bevindt zich in basisschool de Plataan, tegenover basisschool de Prinsenakker.

Ruimte voor eigen ideeën
BSO Halderweg biedt kleinschalige buitenschoolse opvang met een knus en huiselijk gevoel en waar het belangrijkste is dat kinderen zich fijn en veilig voelen. Na een lange schooldag is de BSO de plek om te ontspannen en samen te spelen en te ontdekken.
De kinderen van verschillende leeftijden kunnen met elkaar spelen en hun eigen ideeën inbrengen bij de activiteiten en thema’s die er zijn.

In de groepsruimtes kunnen de kinderen ook vrij spelen met het verschillende speelgoed zoals constructiemateriaal, barbies en poppen, het speelgoedkeukentje en knutselmateriaal.

Thema’s die uitdagen en lekker spelen
De activiteiten bij de wisselende thema’s zijn zo gekozen dat ze uitdagen om mee te doen. Het kunnen spel- of sportactiviteiten zijn, maar ook creatieve activiteiten. Ook staat er regelmatig een bak- of kook activiteit op de planning.

Buitenspelen
Buitenspelen is belangrijk en daarom gaan we (als het weer het toe laat) elke middag even naar buiten. Hier worden spellen of sportactiviteiten gedaan of kunnen de kinderen vrij spelen. Op het mooie speelplein is onder andere een voetbalkooi, klimrek en speelhuisje. Ook zijn er schommels en is er een zandbak.

Ons team
Wij hebben een vast team van betrokken medewerkers. Zij dagen graag de kinderen uit tot eigen initiatief om hun zelfvertrouwen en vaardigheden te vergroten. Zij delen graag met u hoe het is gegaan op de BSO.

Ons team staat voor u klaar

Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325