BSO Buitenhof

Perfecte bosrijke locatie direct in de buurt van beide basisscholen in Doorwerth. Mooie activiteiten en thema’s afgestemd op de leeftijd van uw kind!
  • Kinderen van groep 1 tot en met 4
  • Twee groepen: De kindertuin (groep 1 – 2) en de Boomhut (groep 3 – 4)
  • Maandag t/m vrijdag tot 18:30 uur
  • Woensdag en vrijdag ook opvang voor groep 5 t/m 8
  • Voorschoolse opvang mogelijk op aanvraag

06 110 129 29
buitenhof@despeelboerderij.nl

Bachlaan 23 in Doorwerth

Landelijk Register Kinderopvang: 207882733
Inspectierapport GGD 05-04-2022

BSO Buitenhof ligt midden in het bos en direct naast basisschool ‘de Dorendal’ in Doorwerth en op 150 meter afstand van basisschool ‘De Atlas’.

Spelen of lerend spelen!
BSO Buitenhof is er voor de kinderen en zij staan dan ook centraal. Kinderparticipatie is een belangrijk aspect op de BSO. De kinderen worden actief betrokken bij de organisatie van activiteiten en thema’s. Ze worden uitgenodigd te komen met ideeën en kiezen welke activiteiten ze willen doen. Ze worden aan de hand van thema’s en de wijze van het aanbieden van de activiteiten uitgedaagd om te onderzoeken en ervan te leren, maar het plezier staat altijd voorop.

Bewegen en buiten spelen staat zo mogelijk elke dag op het programma. Het grote plein met zandbak leent zich uitstekend voor allerlei spelletjes en activiteiten (klimmen, basketbal en voetbal, etc). Ook dragen wij ons steentje bij door vier keer per jaar schoon te maken in de natuur.

Ons team
De medewerkers zijn bijzonder creatief en maken het graag gezellig. We hebben een professioneel en vast team en dat maakt het voor de kinderen ook een (emotioneel) veilige omgeving met vertrouwde gezichten.

Ons team staat voor u klaar

Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325