BSO Acacialaan

Voor de Alexanderschool en andere scholen in Bennekom is deze BSO ideaal. Mooie ruimtes met een groot plein om samen te spelen, te relaxen en te ontdekken.
Onze groep
Schoolgroep 1 – 8
Openingstijden 14:00 – 18:30 uur
Maandag
Dinsdag
Donderdag
Vrijdag
Ons adres
Acacialaan 32A
6721 CP Bennekom
0647 947873
bsoacacialaan@despeelboerderij.nl
Landelijk Register Kinderopvang: 116001306
GGD Inspectierapporten

BSO Acacialaan heeft twee groepen Het Dennenbos en Alexanderschool en is gevestigd in de Alexanderschool.

Aanbod voor alle leeftijden
Op BSO Acacialaan (Het Dennenbos en Alexanderschool) worden kinderen van 4 tot 12 jaar opgevangen. Deze kinderen worden opgevangen in het BSO lokaal en de hal van de school. Een team van vaste pedagogisch medewerkers zorgt voor uitdagende activiteiten voor verschillende leeftijden. Er is veel openheid op BSO Acacialaan. De kinderen zijn vrij om te kiezen aan welke activiteit(en) zij mee doen en er is een open-deuren-beleid tussen de twee basisgroepen. Kinderen leren hierdoor samen te werken met oudere of jongere kinderen en leren om rekening te houden met elkaar. Dit wordt aangemoedigd en begeleid door de pedagogisch medewerkers.

Tevens worden eigen initiatieven en betrokkenheid van de kinderen aangemoedigd. We betrekken de kinderen bij het bedenken van de thema’s en de activiteiten. Regelmatig wordt er dan ook een door de kinderen verzonnen activiteit gedaan. Alle kinderen worden aangemoedigd om te helpen met bijvoorbeeld het uitdelen van fruit, inschenken van drinken of het smeren van rijstwafels. De kinderen vinden dit leuk om te doen en het bevordert hun zelfstandigheid en hun betrokkenheid bij de groep.

Thema’s die uitdagen en lekker spelen
De kinderen krijgen elke vier weken een ander thema aangeboden. De activiteiten zijn zo gekozen dat ze in het thema passen, maar ook uitdagen om mee te doen. We zorgen voor afwisseling in ons activiteitenaanbod. Ook koken of bakken we regelmatig met de kinderen.
In de groepsruimtes kunnen de kinderen ook vrij spelen met het speelgoed, knutselmateriaal en constructiemateriaal.

Buitenspelen
Buitenspelen is op BSO Acacialaan iets wat de kinderen erg graag doen en daarom gaan we als het weer het toe laat elke middag even naar buiten. Hier worden spellen of sportactiviteiten aangeboden of kunnen de kinderen vrij spelen. We hebben een mooi speelplein tot onze beschikking met erg veel uitdagende speeltoestellen, een voetbal-, basketbalveldje en een zandbak.

Ons team staat voor u klaar
Locaties
Maak vrijblijvend een afspraak! 0317 - 351 325